Vad stort sker tar tid

GLOBE, världsorganisationen för parlamentariker har undersökt klimatlagtiftningen i 16 stora länder , se tabell nedan, med stor påverkan på klimatfrågorna och kommer med det positiva beskedet att arbetet med lagstiftningen går åt rätt håll, men det tar tid att få den på plats.

Men sedan har vi det där med att genomföra åtgärderna och att följa upp dem! Tänk bara på hur många länder som har fördömliga lagar när det gäller mänskliga rättigheter och hur det verkligen ser ut.

image

Är blockchain något reellt eller bara ett magiskt ord?

I det som vi kallar DSM University har det nu under 4 års lopp producerats nästan 40 webinarier med material som finns inspelat och kan laddas ned med tillhörande publikationer och bilder. Ganska mycket kommer från svenska källor. Kolla gärna!

Men när man går igenom statistiken så finn det ett webinarium som slår alla rekord. Särskilt i nedladdningar och det är det som kallas “Peer-to-peer energy trading using blockchains ”.

Alla andra titlar laddas ned i sakta mak med en typisk ökning av 10-15% per halvår. Men inte det som handlar om blockchain där är vi nu uppe i över 500%! Det är klart att det är kul att ha hittat en vinnare men tanken att det kanske bara är en dagslända trycker på?!


Läs mer

Månadsindelade arkiv