Va? Är Du inte med i eceee (ännu)!

Eceee håller på att ladda upp inför 2013 år händelse nämligen sin summerstudy som äger rum den 3-8 juni i Frankrike. Du som varit med tidigare hänger nog på låset och Du som inte varit det kommer att göra det nästa gång (2015) om Du skriv er in dessa datum i din almanacka.

Ni som har personal som arbetar med effektivisering tar helt enkelt med dem och låter dem träffa c:a 400 andra som bara pratar om effektivare energianvändning under 5 dagar eftersom det kostar mindre än vad 2 dagars personalutveckling kostar här hemma. Effektivare är det svårt att bli.

Och Du som går och funderar på att dela med dig av dina erfarenheter. Du sänder in ett förslag (abstract) före den 4 oktober. Om Du vinner panelledarnas gehör får Du sedan presentera det på plats, Du får ovationer, Du blir publicerad och Du får en fjäder i hatten. Vi andra kommer att avundas dig!

Och varför skulle Du (eller ditt företag) bli medlem? Jamen människa! Du får ju rabatt och tillgång till en drös av kunskap via webben som Du garanterat inte hittar någon annanstans !! Måste man berätta allt!?

Kommentarer:

Namn:

Email:

Plats:

URL:

Smileys

Kom ihåg min personliga information

Varsko mig om uppföljande kommentarer?

Skriv in det ord du ser nedan:


Månadsindelade arkiv